Kátyú hajíthatta árokba az autót Szolnokon

Megosztás

Aki a Thököly út irányába haladt el kora délután, találkozhatott az igen sokáig az árokban dekkoló személyautóval. A baleset miatt teljes útzár volt érvényben. Az eddigi információk szerint a rendkívül kátyús út küldte az árokba a kocsit.

V. Ádám tette közzé az információt a közlekedési anomáliáról hétfő délután, de mások már órákkal korábban is ott látták a szerencsétlenül járt gépkocsit. Mindkét irányban jó időre leállították a forgalmat.

Szentgyörgyi Péter állítása szerint látta is, pontosan hogyan történt a baleset. Ha valóban így volt, újabb óriási szégyen és probléma a városvezetés számára. “Én láttam, jött le a hídról és megdobta egy kátyú, egy a 150 – ből, pördült 3-at a levegőben és az árokban landolt” – írta le a körülményeket Péter.

Mások próbáltak humorizálni a baleset láttán. “Vérében van a vezetés.” “Mert nem sózzák az utakat!” “Veszélyes ez a Thököly út…”

“Délelőtt, már volt egy az árokban! Még egy?” “Nem, ez ugyanaz.” “Délután 3 körül már járható volt az út.” “Ott volt hely parkolni.” “Így van, ott nem b**szák rá az ajtót.” Tudtuk, hogy Szolnokon nemigen foglalkoznak a kátyús utak javításával, de ha valóban az okozta ezt a balesetet, még egy, amiért szégyenpadon a helye a városnak.

Kapcsolódó cikkek